«Виробляв криптовалюту за кошт Укрзалізниці»:на Тернопільщині судять посадовця

Опубліковано:
6 Березня, 2020

До трьох років позбавлення волі загрожує посадовцю, який виробляв криптовалюту за кошт Укрзалізниці. Зокрема, його звинувачують не лише в завданні великих збитків залізниці, а й самовільне викрадання електроенергії.

Як повідомляє поліція, у ході розслідування з’ясували, що посадовець встановив у службових приміщеннях спеціальне обладнання та самовільно під’єднався до електричної мережі Укрзалізниці. Саму ж техніку він розмістив у своєму кабінеті та «майстернях», до яких мав доступ лише він. Так, впродовж п’яти місяців, чоловік крав електроенергію та виробляв крипто валюту. Його «бізнес» завдав збитків Укрзалізниці на майже 400 тисяч гривень.

Зазначимо, що у листопаді, у листопаді 2019 року в Тернополі виявили майнінгову ферму з видобування криптовалюти, яка працювала користуючись з електроенергією Укрзалізниці. Поліцейські встановили, що до протиправного причетний посадовець одного із відокремлених підрозділів Львівської залізниці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #криптовалюта, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #посадовець, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини, #укрзалізниця
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: