Тернопільська співачка спрезентувала пісню «Ми на краю»

Опубліковано:
5 Березня, 2020

Відома тернопільська співачка з чортківським корінням Зоряна Вовк спрезентувала на телеканалі «Тернопіль 1» у програмі «Така як є» нову музичну композицію «Ми на краю», а також розповіла про свою творчість.

До слова, Зоряна Вовк народилася в селі Джурин Чортківського району. Навчалася у Бучацькій музичній школі (клас бандури), Інституті мистецтв при Тернопільському національному педагогічному університеті (магістр мистецтв). Працює у Палаці культури «Березіль» ім. Леся Курбаса м. Тернопіль — завідувачка відділу культмасової роботи художньої самодіяльності (від 2009). Від 2010 — солістка Тернопільського муніципального духового оркестру «Оркестра волі». У 2008 році здобула перемогу на телепроєкті «Караоке на майдані». З 2010 року співпрацює із поетесою Лесею Любарською, піснярем-бардом Олександром Смиком. Перша пісня — «Соломія», з якою брала участь у телепроекті на Першому національному каналі «Рекорд української пісні» (2012). У 2017 році випустила альбом «Дякую, Боже»; цього ж року пісня «А ти пиши» потрапила у ТОП 100 кращих пісень. Пісні пані Зоряни в ротації на київській, львівській, чернівецькій і тернопільській радіохвилях.

Лауреат премій Міжнародного фестивалю мистецтв «Пісенний Спас» ім. Володимира Шинкарука у номінації «Конферансьє» — І місце та «Виконавець естрадної пісні» — ІІ місце (м. Житомир, 2018).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вовк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пісня, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: