На Тернопільщині розшукують мешканця районного центру Доміну Тараса. Чоловік повертався до Чорткова на навчання в духовну семінарію, але так і не прибув на місце призначення.

Як повідомляє поліція, до них звернулася мати зниклого. За словами жінки, її син перестав виходити на зв’язок та його місце знаходження невідоме. Востаннє чоловіка бачили 1 березня, коли він повертався до Чорткова на навчання в духовну семінарію. Проте, за місцем призначенням він так і не прибув.

Прикмети зниклого: на вигляд близько 35-40 років, зріст 180-185 см, худорлявої статури, обличчя овальне, ніс прямий, волосся чорне.Був одягнений в куртку зеленого кольору, чорний светр із замком, штани чорного кольору та білі кросівки.

До слова, чоловік перебуває на обліку в психоневрологічному відділі Тернопільської лікарні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #духовна семінарія, #Заліщики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: