Відремонтувати провулок між школою №12 та дитсадком №18 просять тернополяни

Опубліковано:
4 Березня, 2020

«Ремонт провулку між школою №12 і дитячим садочком №18», – таку петицію зареєструвала у Тернопільській міській раді 2 березня Юлія Климюк. Зокрема, у тексті петиції її авторка зазначає:  

«Просимо провести капітальний ремонт провулку, який сполучає вул. Винниченка із вул. Юності і знаходиться між школою №12 і дитячим садочком №18 та облаштувати стоянку для авто.

Щодня цим провулком ходять маленькі діти, їдздять батьки з візочками. Даний провулок є одним з ключових пішохідних сполучень, а також під’їздом для машин, які доставляють продукти харчування для дітей у садочок. Поряд з провулком утворилася стихійна вимушена стоянка, так як більш зручнішого місця де можна було б припаркувати машину для відвідувачів школи, садочка та мешканців найближчого будинку – немає.

Стан дороги жахливий, а саме дорожнє покриття відсутнє, утворилися величезні ями, а стоянка – це суцільне місиво з болота. Після дощу – повсюди болото, каміння і величезні калюжі. Для людей похилого віку, батьків з візочками і маленькими дітьми пройти тут стало дуже проблемно, а інколи і просто не можливо.

Просимо звернути увагу влади і посприяти у ремонті, а тернополян підтримати!», – пише Юлія Климюк.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: