Якщо вам доводиться мити голову щодня, то ви точно знаєте, скільки часу може піти на створення ідеальної зачіски. Проте існують деякі рекомендації, які допоможуть не тільки зберегти ваш час вранці, а й отримати чудовий результат на весь день.

Сушимо волосся швидко

Щоб не витрачати багато часу на зачіску, запам’ятайте декілька простих рекомендацій:

null

– не використовуйте занадто гарячу воду для миття голови; це допоможе швидше просушити пасми, а також надовше збереже зачіску свіжою;

– завжди просушуйте прядки за допомогою рушника, перш ніж взяти до рук фен для волосся (купити його можна тут allo.ua/ru/feny/);

– рушник обирайте з натуральної махри або мікрофібри;

– використовуйте спеціальний засіб для термозахисту;

– вмикайте високу потужність фену замість високої температури.

Пам’ятайте, що найкращий спосіб швидко просушити волосся — забезпечити гарну циркуляцію повітря. Тож не забувайте постійно розчісувати прядки задля досягнення потрібного ефекту. 

Фіксуємо зачіску

Щоб надійно зафіксувати зачіску, потрібно використовувати спеціалізовані засоби. Універсальний варіант — пінка для волосся. Її краще наносити на гребінець, ніж на волосся: таким чином можна легко досягти рівномірного розподілення.

Для жирного волосся обирайте легкі спреї. Вони не обтяжують зачіску та можуть освіжити її на другий день. Наприкінці обов’язково зафіксуйте отриманий результат лаком з фіксацією потрібного рівня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волосся, #зачіска, #порада, #рекомендації, #фен
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: