Тернополянам перерахують платіжки за комунальні послуги

Опубліковано:
3 Березня, 2020

У Тернополі перерахують платіжки за надані послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води для населення за лютий 2020 року.. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає міський голова, такі перерахунки роблять уже не вперше. Раніше здійснювали перерахунок за жовтень-грудень 2019 року та січень цього року.

«Оскільки ціна на газ і надалі знижується, ми також проведемо перерахунок плати за лютий 2020 року», – пояснює очільник Тернополя Сергій Надал.

До слова, деталі проведення перерахунків люди можуть дізнатися через особистий кабінет на сайті КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”, або при отриманні платіжки, яка прийде в березні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #газ, #комунальні послуги, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опалення, #платіжки, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: