Тернополянин розповів, як його на кордоні перевіряли на наявність коронавірусу

03.03.2020 12:43   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

Небезпечна недуга все ближче підбирається до України. Навіть у Тернополі малолітню дитину госпіталізували із підозрою на коронавірус.

Одним із запобіжних заходів є перевірка температури та попередній візуальний огляд на кордонах. Про такі методи «Терену» розповів житель Тернополя, перевізник-міжнародник Ігор. Своє прізвище чоловік попросив не вказувати.

– Вже кілька десятиліть їжджу в Прибалтику, однак з такою перевіркою зустрівся вперше. На кордоні із Білорусією всі митники та прикордонники у масках. Мають спеціальний прилад для вимірювання температури. Однак, здається, що він не зовсім коректний. 

Як розповів Ігор, він вже кілька тижнів (ще до виїзду з України) після операції має підвищену температуру – в межах 37,0-37,6. Однак при перевірці прилад цього не показав.

– Мені робили операцію. В організмі все ще триває запальний процес, тому тримається підвищена температура. Трохи переживав на кордоні, адже чув, що кількох людей помістили в обсервацію. Однак під час перевірки прилад показав 36,6, хоча я чудово знаю, що то не так. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі