«Концертні програми на всі смаки»: у Тернополі відбудеться фестиваль камерної музики

Опубліковано:
2 Березня, 2020

 

У Тернополі, 18- 22 березня, відбудеться фестиваль камерної музики #шосьнормальнеfest, де слухачі, як досвідчені так і молоді, зможуть познайомитися не лише з кращими виконавцями України, а й з іноземними музикантами.

Так, впродовж п’яти днів на сцені Українського дому «Перемога» звучатимуть концертні програми на всі музичні смаки. Першого дня музиканти з Києва, Львова та Тернополя презентуватимуть програму, яка базується на відомих мелодіях з джазу, поп- та рок-музики. Наступного дня Андрій Макаревич даруватиме тернопільській публіці «Трансцендентні етюди» Ференца Ліста — одна з вершин фортепіанної музики. Після чого слухачів чекатиме неповторний оркестр, кожен з учасників котрого виступить як соліст і виконуватиме популярні твори Баха, Генделя, Паганіні, Сен-Санса, Сарасате. Завершиться фестиваль в неділю двома концертами віртуозів: піаніста Данила Саєнка та струнного квартету “Phoenix”.

Зазначимо, з нагоди 250 річниці з дня народження одного Людвіга ван Бетховена, під час фестивалю тернополяни насолодитись не лише фортепіанними, скрипковими, а й вокальними творами ювіляра.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: ##шосьнормальнеfest, #Бетховен, #джаз, #музичний фестиваль, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: