«Обіцяла вилікувати сина»: тернополянка віддала ворожці більше тринадцять тисяч євро

Опубліковано:
2 Березня, 2020

Повіривши словам ворожки, яка пообіцяла врятував сина від хвороби, тернополянка віддала більше ніж тринадцять тисяч євро. Коли ж жінка спам’яталася, то ні грошей, ні «цілительки» уже не було.

Як повідомляє поліція, до тернополянки підійшла незнайомка і сказала, що знає про хворобу сина та може допомогти. Оскільки у її сина насправді є проблеми зі здоров’ям, то жінка вирішила не відмовлятися та вислухати пораду.

У ході розмови, до жінки підійшла «помічниця» ворожки. Вона сказала, що усі нещастя в родинах від «брудних» грошей, а тому потрібно прочитати спеціальну молитву та провести «ритуал очищення». Довірившись словам незнайомки, тернополянки принесла гроші, воду та сіль. Коли вони повернулися, ворожка спакувала гроші у два однакових пакетики та почала над ними щось шепотіти. Потім повернула пакуночки та сказала їх сховати під подушку, а на третій день знову принести, аби завершити всю процедуру. Коли ж тернополянка прийшла знову на вказану зустріч, то ворожки уже не було, а в пакунку, замість грошей, виявились газетні вирізки.

Нарізі, правоохоронці опрацьовують відео з камер спостережень та встановлюють підозрюваних та їхнє місце перебування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ворожкацілителька, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрайка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: