Кількість інфікованих коронавірусом в Італії перевищила тисячу осіб

Опубліковано:
29 Лютого, 2020

У суботу, 29 лютого, кількість інфікованих коронавірусом SARS-CoV-2 в Італії перевищила тисячу осіб.

Як повідомляє ANSA, зараз відомо про 1049 хворих. 29 осіб померли, 50 – одужали. Всього з початку епідемії захворіли 1128 осіб.

У провінціях Ломбардія, Венето і Емілія-Романья продовжено карантин у навчальних закладах – до 8 березня. У той же час більшість шкіл в Лігурії і П’ємонті відновлять роботу наступного тижня.

Центральний матч туру Серії А між Ювентусом і Інтером, а також ігри Удінезе – Фіорентина, Мілан – Дженоа, Парма – СПАЛ і Сассуоло – Брешія перенесені на більш пізній термін, вони пройдуть 13 травня.

У той же час  DW пише, що через спалах коронавірусної інфекції у федеральній землі Північний Рейн – Вестфалія захворіли 60 осіб. Серед захворілих – чотири дитини, вихованці дитячого садка в окрузі Хайнсберг, одна з виховательок якого захворіла пневмонією, яку спричинив коронавірус COVID-19.

Всі хворі діти перебувають в задовільному стані, у них лише легкі симптоми простудного захворювання.  Загалом цей дитячий садочок відвідують 114 дітей, 100 з них перевірили на наявність коронавірусу. Ще 14 дітей, за попередніми даними, батьки не привезли для проведення добровільного тесту.

Крім того, коронавірус підтверджено у вихователя групи подовженого дня в одній з початкових шкіл Бонна. 23-річний чоловік з легкими симптомами захворювання перебуває під домашнім карантином. Школа, в якій навчаються близько 185 дітей, закрита на два тижні, школярів тестують на наявність коронавірусу.

Очевидно, співробітник школи заразився від першого пацієнта з SARS-CoV-2 в Хайнсберзі під час карнавального заходу. Після закінчення карнавальних вихідних в середу, 26 лютого, він повернувся в Бонн і працював з дітьми. Наступного дня чоловік відчув себе погано і не вийшов на роботу, а в п’ятницю у нього були взяті проби на аналіз.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #італія, #коронавірус, #лікарня
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: