«Наймасовіша пісенна естафета»: на Тернопільщині зафіксували новий рекорд

Опубліковано:
29 Лютого, 2020

У Чорткові, 27 лютого, встановили Національний рекорд України у номінації «Наймасовіша пісенна естафета». Зафіксували рекорд під час презентації майданчика районного комунального будинку культури ім.Катерини Рубчакової. Про це повідомляє Чортківська районна державна адміністрація.

На встановлення рекорду зібралося 614 шанувальників української пісні «Червона рута» Володимира Івасюка. Учасники виконували музичний на чотирьох локаціях, а саме: на першій локації співали люди віком 45+, на другій – 25-45 років, на третій – молодь, на четвертій – діти. Також, до встановлення рекорду долучилися суперфіналісти шоу Х-фактор-4 гурту «Тріода».

До слова, рекорд зафіксував експерт національного реєстру рекордів України Павло Горішевський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #володимир івасюк, #Національний рекорд України, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пісня "Червона рута", #тернопіль, #тернопільські новини, #тріода, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: