Тернопільщина: виявили ряд недоліків у шкільному харчуванні

Опубліковано:
29 Лютого, 2020

На Тернопільщині, згідно з реформуванням системи шкільного харчування, яке запроваджує Перша леді України Олена Зеленська, здійснили ряд перевірок. Так, спеціалісти Держпродспоживслужби спільно з представниками органів місцевого самоврядування оглянули їдальні закладів загальної середньої освіти.

Зокрема, перевірили 23 заклади загальної середньої освіти в 11 – ти районах області та м. Тернопіль. В деяких навчальних закладах виявили ряд проблем в системі шкільного харчування, а саме: недостатня кількість холодильників, виробничих приміщень та технологічного обладнання в харчоблоках, непристосовані приміщення для організації харчування дітей, відсутні фрукти у меню тощо.

Оскільки впровадження системи НАССР ще триває, то навчальним закладам, в яких виявили недоліки, надали рекомендації та пропозиції щодо покращення ситуації. Також, триває підготовка документів для передачі керівнику робочої групи з реформування системи шкільного харчування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #їдальня, #НАССР, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Перша леді України, #Перша леді України Олена Зеленська, #система НАССР, #тернопіль, #тернопільські новини, #шкільне зарчування
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: