Сергій Притула прокоментував провал гурту «TVORCHI» на нацвідборі на Євробачення

Опубліковано:
28 Лютого, 2020

Вже четвертий рік поспіль шоумен з Тернопільщини є ведучим на національному відборі артистів на Євробачення. Після фіналу Сергій Притула традиційно ділиться враженнями від дійства зі своїми шанувальниками на офіційній сторінці.

Описуючи виступи колективів і виконавців, Сергій згадав і про тернопільський гурт “TVORCHI”.

“Реально круті хлопці. Мені ще до відбору на очі потрапив їх кліп на пісню «Belive». Подумав: «ніфіга собі, у нас в Тернополі «жир» хтось творить».

Проте, якщо дехто з артистів значно додав у фіналі, порівняно з пів-фіналом, то у хлопців все відбулось з точністю до навпаки. Чи то перегоріли, чи все ж, дійсно мали місце технічні негаразди.

Джефрі після виступу у фіналі поскаржився на відсутність музики у «інейрі» (вушному моніторі). Схожий клопіт був у нього і в пів-фіналі, коли він сказав, що навпаки, музика у «вушному» лунала занадто голосно. Технічні служби СТБ маткобожились, що з інейром все було ок. Творчі казали, що ні. Де правда – поняття не маю. Знаю тільки на 100%, що умисно їх би ніхто не рубав. Ну і, якщо вже максимально відверто, то і на репетиціях у Джефрі були клопоти з вокалом.

Маю надію, що відбір стане для хлопців трампліном до вищих щаблів нашого шоубізу. Це буде добре і для них, і для Тернополя!” — зауважив Притула.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #TVORCHI, #євробачення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Притула, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: