У Тернополі розказали, як планувати щасливе життя

Опубліковано:
28 Лютого, 2020

27 лютого у конференц-залі ТВЦ «Атріум» відбулася презентація книжки «Планування щасливого життя» (автори: Роман Пурій – директор Українського інституту дослідження щастя, лікар, магістр ділового адміністрування, бізнес-тренер, митець;  Уляна Лущ – співзасновниця Українського інституту дослідження щастя, кандидат філософських наук, доцент кафедри філософії та економіки ЛНМУ ім. Данила Галицького, перекладачка, письменниця). Зустріч відбулася за сприяння ГО ВП «Ділові українські жінки в Тернопільській області» та експерта економіки щастя Ірини Голяш.

Послухати «батьків» книги прийшло чимало охочих. Адже, кожна людина має право та хоче бути щасливою. Зрештою, народжена людина хіба не для щастя?

Автори  презентували концепцію щастя, яку вони сформували на основі наукових досліджень, в якій  розкривають наукову та філософську складові, а також поділилися конкретними практичними порадами, як набути навиків та виробити звичку бути щасливим.

Яким є  справжнє щастя?

Як виробити стійкість до негативних емоцій?

Чому мрії важливі для щастя?

Як пов’язані щастя та успіх?

Чому планування щасливого життя є природною потребою людини? –

ці та багато інших питань обговорювали на зустрічі. Лектори спонукали аудиторію до роздумів, запитань, то ж присутні запитували, висловлювали свої думки – було пізнавально та цікаво.

Автори книги переконані, що «щастя» може і має об’єднати усіх, і  дуже важливо не просто навчитися бути щасливим кожному зокрема, а побудувати суспільство щасливих людей, які б щасливо  жили  та розвивали свою країну.

На завершення заходу усі мали змогу ще й скуштувати шматочок «щастя». Оформлений як обкладинка цієї книги торт,  ароматний чай додав атмосфері затишку, спілкуванню – невимушеності. Компанії точно щасливих в цей момент людей засмакував і тортик, і книга!

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #щастя
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: