Сергій Притула розповів про захоплення, на яке ледве викроює час

Опубліковано:
27 Лютого, 2020

Шоумен із Тернопільщини полюбляє читати книжки. Правда, через насичений робочий графік погортати сторінки цікавих видань гумористові вдається нечасто. Про це Сергій Притула зізнався на своїй сторінці у соцмережі.

“Свої відпустки я люблю, не в останню чергу, ще й за те, що саме на їх період припадає читання 90% книг, які я купую чи «позичаю» з татової бібліотеки у Збаражі. У будні, коли робочий день розпочинається о 7 ранку, а закінчується о 2 ночі, часу на читання катастрофічно бракує. І навіть на гастролях, де є трохи часу між переїздами, інтерв’ю, зустрічами і концертами, приділити увагу книзі майже не вдається. Ну от, приміром, міг би зараз щось почитати, але ж ні, пишу ось цей постJ)).

Але тоді на допомогу приходить менший Притула. У якого після уроків, басейну, факультативів з хімії, додаткових занять англійською, комп’ютерної академії та барабанів, завжди знайдеться час на цікаву книжку”, — зізнався Сергій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #книга, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Притула, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: