Тернополянки дефілюватимуть у новій колекції одягу Ольги Сумської

Опубліковано:
27 Лютого, 2020

У Тернополі, 1 березня, у готельно-розважальному комплексі Garden Hall народна артистка України, популярна актриса театру та кіно, ведуча Ольга Сумська презентуватиме свою першу колекцію одягу під назвою RIDNA. Про це повідомляє ГО «Ділові українські жінки в Тернопільській області» у facebook

У показі візьмуть участь тернополянки. Так, 18 успішних жінок дефілюватимуть у новій колекції одягу, в основі якої довгі сукні з шовку з квітковими принтами, виконаними за мотивами картин Катерини Білокур.

Як зазначають організатори дійства, окрім показу Ольга Сумська поділиться секретами краси та успіху. Розповість, як зберегти внутрішню гармонію, залишатися чарівною та привабливою, не залежно від обставин, віку та статусу. А для десятьох спеціально запрошених жінок з вадами слуху на дійстві працюватиме сурдопереклад.

До слова, кошти від заходу будуть спрямовані на благодійні проєкти ГО «Ділові українські жінки в Тернопільській області».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Garden Hall, #RIDNA, #ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області», #колекція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ольга сумська, #показ, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: