Зробити капітальний ремонт дороги на вулиці Волинській просять тернополяни

Опубліковано:
27 Лютого, 2020

Зробити капітальний ремонт дороги на вул. Волинській просять тернополяни. Відповідну петицію у Тернопільській міській раді зареєстрував 25 лютого Ігор Процик. Зокрема, у тексті петиції він пояснює:

Просимо провести капітальний ремонт дороги вулиці Волинської (проїзної частини, тротуарів, інженерних мереж) через її вкрай незадовільний стан з можливим оновленням трубопроводів водопостачання, водовідведення та інших комунікацій. Оскільки вулиця Волинська знаходиться під гострим кутом нахилу та її примиканням до вулиці Загребельної важливо в проекті капітального ремонту дороги передбачити встановлення колекторів дощової каналізації на обох вулицях. 

Важливість проведення комплексного капітального ремонту дороги також полягає в тому, що на вулиці Волинській розташована Тернопільська міська лікарня №3, міська поліклініка, амбулаторія №5 Центру первинної медико-санітарної допомоги, які щодня відвідують та доїжджають машини швидкої допомоги, працівники, відвідувачі та пацієнти зі всієї громади міста, використовуючи дорогу та тротуари вулиці Волинської», – зазначає автор.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: