Ніна Фіалко презентувала нові книги у книгарні «Є»

Опубліковано:
27 Лютого, 2020

У тернопільській книгарні «Є» свої нові книги (видавництво «Богдан») презентувала українська письменниця Ніна Фіалко.

«Шукачі земного раю», «Нерівний шлюб», «Літні забави» – поповнили творчий доробок письменниці. Під час зустрічі із читачами письменниця поділилась «таємницями» написання книг. «Особливих секретів, – як зізнається авторка сучасної прози, – у мене немає. В основі моїх творів реальні історії. Їх довкола дуже багато, треба частіше спілкуватись із людьми, прислухатись до розмов у транспорті. Почуті історії потім довго не відпускають і я сідаю писати. Повірте, можна іноді почути таке, що воно потім стає в основі сюжету. Часто знайомі розповідають неймовірні життєві ситуації. Наприклад,  містичне оповідання «Антикварний годинник» мені розповіла українка, яка живе в Польщі. А «Куму» – жінка з Волині. Останнє, до слова, писала, прагнучи застерегти людей від поганих вчинків і дати їм зрозуміти, що не все купується за гроші, особливо, коли мова про спокій і гармонію в сім’ї.  Коротка проза зараз дуже популярна. Сучасна молодь віддає перевагу більше книгам, які написані у жанрі фентезі, фантастики, а вже середнє і старше покоління більше цікавлять твори про життя».

Перші книжки Ніни Фіалко зачитані до дірок, у буквальному сенсі цього слова. Добре, що видавці вчасно взяли це до уваги і віднедавна книги популярної письменниці друкують в ошатних твердих обкладинках, щоб були довговічнішими. Зрозуміло, визнання творчості письменника читачами додає сили, окрилює, стимулює до нових творчих пошуків. І так має бути. Нещодавно пані Ніна отримала зворушливе і щире повідомлення у ФБ від колишнього бійця АТО, де він написав, що у 2015 році до них в окопи потрапила книжка «Коли брати стають ворогами». Книжку (знову ж таки) зачитали до дірок. «Ви не уявляєте собі, як підняли наш дух» – написав солдат…

Письменниця Ніна Фіалко постійно в роботі, в активному творчому пошуку. Слідкує за новинками сучасної української літератури. Відтак багато читає! Має особливе чуття до «гарячих» тем і відразу підхоплює та пише про них у своїх творах.

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #книга, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фіалко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: