Ще одна громада на Тернопільщині матиме стратегію розвитку

Опубліковано:
27 Лютого, 2020

Громади Тернопільської області продовжують отримувати експертну допомогу в підготовці стратегій розвитку від фахівців Програми «U-LEAD з Європою». Днями відбулось перше засідання робочої групи щодо розроблення стратегії розвитку Козлівської ОТГ, на якому були присутні експерти «U-LEAD з Європою».

Керівниця Тернопільського регіонального офісу U-LEAD Наталія Онищук представила учасникам засідання основні напрями роботи  Програми у Тернопільській області: «Ми продовжуємо зміцнювати спроможність наших громад. Стратегічне планування важливий крок до розвитку територій та залучення нових інвестицій», – зазначила вона.

null

Тарас Рашкевич, експерт з регіонального розвитку Програми «U-LEAD з Європою» у Тернопільській області, розповів присутнім про етапи підготовки стратегії, включаючи основні питання, які мають бути розглянуті та затверджені.

«Сам документ буде готовим вже до кінця червня цього року. Наступне засідання робочої групи відбудеться у квітні. За цей час у громаді мають провести опитування жителів та визначитися з основними напрямками розвитку Козлівської ОТГ», – підкреслив він.

null

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами – членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #U-LEAD з Європою, #громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: