У Тернопіль завітає Бумбокс з концертом другої частини туру «Таємний код: Рубікон»

26.02.2020 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

9 лютого 2020 року  концертом в Дніпрі починається друга частина туру “Таємний Код: Рубікон”, в якій  заплановано 11 концертів. В першій частині туру, яка тривала з вересня до грудня 20019 року Бумбокс зіграли 16 концертів в 15 містах – у Львові відбулося одразу два шоу.

12 вересня 2019 вийшла перша частина  альбому “Таємний Код”, а  13 грудня, за три місяці й один день -  друга частина альбому “Рубікон”.

24 грудня 2019  вийшов кліп на пісні "Твій номер" і "Плющ" – п’яте  відео Бумбоксу, випущене в рамках промокампанії альбому "Таємний код: Рубікон", раніше були опубліковані роад-муві "Тримай мене",  лірик-відео "Твiй на 100%", кліп на пісню “ДШ” та екранізація відомої пісні з Тіною Кароль "Безодня".

Альбом,  записаний в Україні, Франції та Сполучених Штатах Америки, вийде на касетах, подвійному вінілі та CD версії "фан-пак", до якої увійде бокс для CD, два CD, фото-буклет що ілюструє запис альбому та стікер-пак.

Рубікон перейдено, Бумбокс чекають всіх своїх фанів на лютневих та березневих концертах другої частини туру "Таємний код: Рубікон".

9 лютого – Дніпро, ПК Шинник

14 лютого – Херсон, ККЗ Ювілейний

15 лютого – Миколаїв, ОПК

16 лютого – Одеса, Філармонія

27 лютого - Івано-Франківськ, Platinum

28 лютого – Луцьк, музично-драматичний театр імені Т. Г. Шевченка

29 лютого – Тернопіль, ПК Березіль

8 Березня – Черкаси, ПК Дружба народів

9 березня – Бровари, ТРЦ Термінал

27 Березня – Хмельницький, Філармонія

28 Березня – Вінниця, Будинок Офіцерів

null

Бумбокс

facebook.com/boomboxfamily

soundcloud.com/mfmlabel

instagram.com/boomboxfamily/

youtube.com/user/familyboombox


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі