«Доброволець Тернопільщини»: відбудеться ІІІ церемонія нагородження

Опубліковано:
26 Лютого, 2020

У Драмтеатрі ім. Т. Г. Шевченка, 14 березня о 16:00 год, відбудеться ІІІ церемонія нагородження «Доброволець Тернопільщини».

Як зазначають організатори, на цьогорічній церемонії нагородять вісьмох добровольці орденом ЛХД, двох з яких посмертно, та п’ятьох військових нагрудним знаком «Учасника бойових дій». Паралельно із нагородженням відбудеться представлення кожного захисника, який поклав своє життя захищаючи Україну. Також, відзначать волонтерів та військових капеланів, які активно допомагають воїнам на передовій.

На ІІІ церемонію нагородження добровольців запрошують усіх охочих, військових, ветеранів, членів їх сімей тощо. Впродовж вечора, окрім вручення відзнак, відбудеться святковий концерт та військовий бал.

Зазначимо, що вперше церемонія нагородження «Доброволець Тернопільщини» відбулася 14 жовтня 2019 року у Тернополі, в рамках якої було нагороджено 20 захисників — 4 посмертно і 16 пожиттєво.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #АТОвці, #військові капелани, #волонтери, #доброволці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #тернопіль, #тернопільські новини, #церемонія нагородження «Доброволець Тернопільщини»
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: