У програми «Розмови про важливе» на «Тернопіль1» із Анатолієм Вихрущем – ювілей

Опубліковано:
25 Лютого, 2020

70-ий випуск – такий невеличкий ювілей відзначає програма “Розмови про важливе” із Анатолієм Вихрущем, яка виходить щовівторка на телеканалі “Тернопіль1”. Із такої нагоди журналісти Т1 Новини вирішили розпитати автора і ведучого програми – із чого все починалося, де шукає гостей і як обирає ті важливі теми, про які говоритиме, що найбільше болить тернополянам і як робити так, аби завжди був позитив. 

Анатолій Вихрущ – доктор педагогічних наук, професор, громадський діяч і незмінний ведучий програми “Розмови про важливе” на телеканалі “Тернопіль1”.

З відкриттям цього телеканалу Анатолій Вихрущ почав працювати не лише для слухачів, а й для глядачів. Каже – це не робота, а задоволення. І гості на ефіри приходять такі ж – які люблять свою роботу і покликання.

Автор програми каже – гостей шукає сам, це, до слова, і дорослі, і діти. Згадує – хоча на початку хотіли зробити розмову зі старшими людьми, та ведучому у такому форматі було затісно.

Хоч зараз тернополян здебільшого хвилюють наболілі питання, каже Анатолій Вихрущ, – як заплатити за комуналку і щоб на хліб гроші залишилися, важливо знайти і показати все те світле, що є у нашому житті. І це допомагають робити гості програми на “Тернопіль1”.

– Мені дуже хочеться показати глядачам “Тернопіль1”, що є класні люди. Адже хочеться бути оптимістом, – наголошує Анатолій Вихрущ.

Оскільки у нашому місті цікавих і позитивних людей є дуже багато, “Розмови про важливе” відзначать ще не один поважний ювілей. Слідкуйте за новими випусками програми на “Тернопіль1”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вихрущ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #Тернопіль1, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж
17:13, 2 Травня, 2024

“Ми намагаємося виходити вже й на міжнародний рівень” – Сергій Маловічко про Тернопільський мистецький фаховий коледж

Блоги

ТОП новини тернопільщини: