Тернопільські підприємці відвідали лекцію автора бестселера «Чоловіки з Марса, жінки з Венери»

Опубліковано:
25 Лютого, 2020

23 лютого в CHAMBER PLAZА, Київ, пройшов семінар автора бестселера “Чоловіки з Марса, жінки з Венери” Джона Грея та української психологині Наталії Холоденко. Масштабний проєкт, запланований в україно-американському форматі, мав неймовірний успіх. Навіть після закінчення заходу присутні в залі продовжували ставити спікерам питання.

null

Протягом зустрічі Наталія і Джой обговорили наступні теми:

– Чому чоловік зникає після першого побачення?

– Як впливає рівень естрогену і тестостерону на спосіб життя, стосунки й успіх?

– Неймовірний ефект 4 обіймів в день.

– Від яких жінок йдуть чоловіки?

null

Захід привернув увагу публічних людей, підприємців та активних людей зі всієї України.

Як зауважив головний спеціаліст з біохакінгу в Україні Святослав Ханенко: “Якість наших відносин дуже сильно впливає на наше здоров’я і добробут. Особливо з найближчими людьми — дружинами й чоловіками. Енергія там, де фокус уваги. Приділяймо більше уваги якості наших відносин. Від цього ми будемо ставати більш здоровими та щасливими, а світ навколо — кращим”.

null

На запрошення Святослава Ханенко, виступи якого пройдуть по усій Україні у рамках проєкту “Життя в стилі ЕСО”, захід відвідали відомі підприємці Ірина та Тарас Демкури.

“Автор книги “Чоловіки з Марса, а Жінки з Венери”, Джон Грей, неймовірний! За версією “USA Today” ця книга – “бестселер номер один останнього десятиліття” і “найкраща книга про відносини всіх часів”. Вважаю, що її потрібно дарувати кожній сімейній парі в РАГСі, як інструкцію з сімейних стосунків” – розповів Тарас Демкура на своїй сторінці у Фейсбук.

null

Своїми враженнями після заходу поділилася співачка Слава Камінська: “Після лекції я вірю в гендерні ролі, і в те, що чоловікам притаманно приміряти на себе атипову поведінку. Боязнь прийняття рішень, перекладання відповідальності, втеча від проблеми і т.д. Іноді варто послухати фахівця і перестати займатися самокопанням”.

null

Формат та дружня атмосфера заходу сприяли розповсюдженню ідеї Джона Грея в українські тенденції, культуру та історію.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грей, #Демкура, #книга, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Чоловіки з Марса
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: