«Популяризуємо новий вид спорту»: для тернопільських вчителів провели майстер-клас з регбі

Опубліковано:
25 Лютого, 2020

У Тернопільській провели майстер-клас з регбі для вчителів фізкультури. Для того щоб розказати, що це за вид спорту та як його розвивати в тернопільських школах, до міста приїхали тренери Федерації регбі України. Про це повідомляє Тернопіль 1.

Як зазначають організатори, головне завдання такого майстер-класу — це навчити педагогів регбі, для того що вони змогли його популяризувати серед молоді.

«Мета в нас досить проста – навчити вчителів фізичного виховання та показати усю універсальність регбі та її легкість при викладанню. Також, ми хочемо показати, що це є чудовий вид спорту як для дівчат так і для хлопців», — розповідає тренер з Федерації регбі України Павло Рожко.

Майстер-клас розпочався з короткої теоретичної частини, а згодом, вчителі змогли на практиці відпрацювати почуте. Самі ж педагог раді такій можливості. Адже, на теперішній час дуже багато нових видів спорту, які намагаються поступово вводи у шкільну програму.

До слова, такий майстер-клас в місті проводять уже вдруге. Хоча, не зважаючи на відносно новий вид спорту для тернополян, у місті є команда з регбі, яка уже отримала чимало нагород.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #майстер-клас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #регбі, #тернопіль, #тернопільські новини, #Федерація регбі України
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: