У Тернополі встановили новий рекорд Файного міста

Опубліковано:
24 Лютого, 2020

Під час фестивалю «Галицькі моржі 2020», який відбувся цими вихідними, представники книги рекордів Тернополя зафіксували новий рекорд Файного міста. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Зокрема, серед учасників фестивалю, був уродженець села Яблунів Андрій Балабух, який презентував свій новий рекорд — розірвав руками відривний 365-сторінковий календар за 7 секунд. Як зазначає чоловік, до свого рекорду він готувався місць. Він розривав гральні карти, номерні знаки автомобілів, щоб досягнути цього успіху.

До слова, під час фестивалю «Галицькі моржі 2020» відбувалися у запливі серед чоловіків та жінок різних вікових категорій на відстань 25 метрів у крижаній воді. А також, вперше в історії Тернополя та України, у зимовий період заплив здійснювали на серфінг-дошках та сноутюбах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Галицькі моржі 2020», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рекорд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: