На Тернопільщині потрібні працівники сфери громадського харчування

Опубліковано:
23 Лютого, 2020

На сучасному етапі розвитку суспільства сфера громадського харчування у світі є однією з найприбутковіших в економічній діяльності і одним із найбільш динамічних ринків в Україні.

Ринок громадського харчування Тернопільщини насичений різноманітними закладами на будь-який смак: ресторани, бари, кавярні, кафе, їдальні, закусочні тощо, у роботі яких велика увага звертається на бездоганний сервіс та культуру обслуговування, відтак цінуються висококваліфіковані кадри.

За інформацією відділу організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Тернопільського обласного центру зайнятості на 21 лютого 2020 року роботодавці області мають 24 вакансії у сфері громадського харчування, зокрема, це – бариста, бармен, офіціант, кухар, кухонний робітник. Такі фахівці потрібні у Тернополі та Тернопільському, Заліщицькому, Бучацькому, Борщівському, Кременецькому, Лановецькому, Підволочиському районах.

Загалом, у кожному зі згаданих працівників роботодавці хочуть бачити не лише професіонала своєї справи, а й ввічливу, акуратну, уважну людину, яка добросовісно відноситься до роботи та вміє спілкуватися з клієнтами.

Залежно від обов’язків та кваліфікації своїм працівникам роботодавці готові платити від 4700 до 7 000 гривень, а також відсоток від денної каси (преміальні) та плюс «чайові». Пропонується змінний графік роботи, розвезення персоналу в нічний час додому, стажування на робочому місці тощо.

Якщо у Вас немає відповідної освіти, за спрямуванням служби зайнятості згадані професії можна здобути в ДНЗ «Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі», ДНЗ “Чортківське вище професійне училище”, Зборівському коледжі ТНТУ ім. І.Пулюя, ДНЗ «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та ін. Навчання проводиться за груповою формою від 3,5 до 5 місяців. Після завершення навчання слухачі отримують свідоцтво про присвоєння робітничої професії.

Фінансування витрат на навчання, проживання, медичний огляд та проїзд безробітних здійснюється за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією зверніться до районних філій Тернопільського обласного центру зайнятості та Тернопільського міськрайонного центру зайнятості.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакансія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #професія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: