У Тернополі моржі встановлять рекорд, будуть плавати на сноутюбах та віндсерфінгових дошках

22.02.2020 19:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

У неділю 23 лютого вранці біля традиційного місця моржування у парку Топільче буде цікаво людям будь-якого віку, адже учасники клубу "Нептун" влаштовують зимовий фестиваль "Галицькі моржі, 2020". Саме так вирішили відзначити 34 рік народження клубу - однієї з найстаріших громадських організацій міста Тернополя. Під час фестивалю буде зафіксовано новий рекорд Тернополя - яблунівський рекордсмен Андрій Балабух знову потішить тернополян видовищем. Чоловік вже встановиви декілька рекордів - носив гирі одна на одній, зав'язував вузол Сотського голими руками зі сталевих цвяхів, розривав колоди карт. Цього разу представників "Книги рекордів Тернополя" здивують новим видовищем - Андрій на швидкість розірве річний відривний календар з 365 сторінками. Рекорд встановлюватиме у 13 00.  Під час рекорду можна буде побачити дивовижні вправи рекордсмена Василя Шевчука моржа з Хоросткова.

Фестиваль розпочнеться з флешмобу: усі бажаючі, які зареєструються на масове занурення разом зайдуть у холодну воду та прокричать гасло фестивалю: «Ми нептунці, ми моржі, дружні, гонорові, закликаємо до нас, будемо здорові!». Також на учасників чекають кумедні водні перегони на сноутюбах та на дошках для віндсерфінгу і заплив на 25 метрів. Передбачено змагання для людей будь якого віку і не тільки у воді. Свої спортивні здібності можна буде продемонструвати на спортивниму майданчику.  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі