«Забирав усі речі, які залишали без нагляду»: у Тернополі викрили крадія

Опубліковано:
22 Лютого, 2020

У Тернополі викрили 42-річного зловмисника, який викрадав майно людей та комп’ютерну техніку з громадських закладів та державних установ.

Як повідомляє поліція, упродовж трьох місяців надходили повідомляння про крадіжки  грошей, телефонів, гаманців та сумок з лікарень, навчальних закладів, підприємств та інших установ. Хтось оцінював втрачене у 650 гривень, інші ж – на понад 20000 гривень.

«Зловмисник скоював крадіжки шляхом вільного доступу. Під виглядом відвідувача заходив до державних установ, громадських закладів та шукав цінні речі, які лежали без нагляду. Крав не тільки гроші, а усе, що можна було продати: ноутбуки, планшети, мобільні телефони, сумки», – розповідає старший оперуповноважений карного розшуку Тернопільського відділу поліції Володимир Довгополий.

Злочинцем виявився неодноразово судимий 42-річний мешканець обласного центру.Наразі, на період слідства, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: