Поліція спростувала інформацію про витік аміаку на підприємстві Тернопільщини

Опубліковано:
20 Лютого, 2020
Правоохоронці спростували поширену деякими ЗМІ інформацію про те, що на одному із підприємств Тернопільської області зафіксовано витік аміаку.

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

«До співробітників Бучацького відділення поліції надійшло повідомлення від чоловіка, котрий не бажав вказати свої анкетні дані, про те, що поблизу житлових будинків у райцентрі стався витік аміаку. На місце події оперативно виїхали поліцейські та рятувальники. Факт витоку аміаку не знайшов підтвердження», – йдеться у повіломленні.

Також повідомляється, що згодом з’ясувалося, що аміачний запах був присутній на території сільськогосподарського підприємства, яке знаходиться за межами райцентру, в так званій промисловій зоні. Але й там витоку хімічної речовини не було.

Як встановили поліцейські, розповсюдженню запаху сприяла висока вологість повітря, адже в цей час із автоцистерни працівники підприємства перекачували карбамідно-аміачну суміш, яку використовують для підживлення посівів із озиминою.

Правоохоронці встановили особу чоловіка, котрий повідомив про витік хімічної речовини поблизу житлових будинків. Ним виявився 40-річний житель Бучача. Щодо нього складено адміністративний протокол за статтею 183 КУАП – завідомо неправдивий виклик спеціальних служб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аміак, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: