На Тернопільщині помер священнослужитель Ілля Негір

Опубліковано:
20 Лютого, 2020

На Тернопільщині, 19 лютого, помер колишній настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці смт Скала-Подільська Ілля Негір. Про це повідомляє Тернопільської єпархії Православної Церкви України.

«Духовенство та вірні Тернопільської єпархії висловлюють щирі співчуття родині спочилого. Хай Всемилостивий Господь упокоїть душу новопреставленого протоієрея Іллі, де всі святі спочивають!»— зазначають в прес-службі.

Протоієрей Ілля Негір упокоївся на 73-му році життя. Зазначимо, що він майже 30 років ніс пастирське служіння у Скалі-Подільській. Понад чверть століття священнослужитель виконував обов’язки Борщівського благочинного та був відзначений низкою церковних нагород.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Борщівський район, #клірик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #протоірей, #смт Скала-Подільська, #тернопіль, #тернопільські новини, #Тернопільської єпархії Православної Церкви України, #храм Успіння Пресвятої Богородиці
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: