У неділю 23 лютого у парку Топільче на тернополян чекає Зимовий фестиваль «Галицькі моржі, 2020»

20.02.2020 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Тернопільський міській клуб любителів зимового плавання та загартовування запрошує тернополян на зимовий фестиваль "Галицькі моржі, 2020". Гостям свята у неділю 23 лютого з 10 ранку обіцяють розваги, змагання, рекорди, рибну фірмову юшку, узвар, глінтвейн.

Коментує очільник клубу "Нептун" Богдан Поломацканич: "Ми хочемо, щоб на нашому святі, яке ми приурочуємо дню народження клубу "Нептун", тернополяни могли бути також і учасниками. Тому радо зустрінемо тих, хто захоче просто зануритись разом з нашими нептунцями, а можливо показати силу своїх м'язів та прийняти участь у змагані "Сильні руки". Ми вже приступили до підготовки майданчика для тренажерів і незабаром наш клуб буде повноцінним осередком здоров'я. Адже не усі можуть бути "моржами", але загартовуватись може кожна людина." 

Заступник голови клубу "Нептун" Яків Сидорук розказує: "Нашому клубу - 34 роки, цього року подія буде у форматі фестивалю і в межах фестивалю будуть проведені, за доброю традицією клубу, змагання з зимового плавання - заплив на 25 метрів."

Ще під час Зимового фестивалю "Галицькі моржі, 2020" на моржатнику відбудеться:

- масове занурення бажаючих під гаслом: «Ми нептунці, ми моржі, дружні, гонорові, закликаємо до нас, будемо здорові!» разом з Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення. Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення

- презентація рекордів Василя Шевчука моржа з Хоросткова

- встановлення рекорду м. Тернополя: «Розірвання руками відривного річного 365 сторінкового календаря» Андрій Балабух, с. Яблунів

- змагання моржів з зимового плавання, водні перегони на сноутюбах та на серфінгах

- змагання «Сильні руки» - канат, турнік, бруси, відтискання від підлоги на одній руці

- перегони моржів на сноутюбах у Савич-парку - найзимовіша подія лютого!

Чекаємо!

Для гостей рибна юшка, гарячий чай, глінтвейн

Усі бажаючі зможуть підтримати благодійну акцію Казковий автомобіль та придбати диск з казками за 100 грн, щоби допомогти купити спеціальне авто для дітей з вадами опорно-рухового апарату.

Організатори ГО "Тернопільський Клуб любителів зимового плавання та загартовування "Нептун", Тернопільска міська рада.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі