На Тернопільщині прокуратура вимагає у жителя сусідньої області повернути державі земельну ділянку

Опубліковано:
19 Лютого, 2020

Теребовлянською місцевою прокуратурою пред’явлено позов в порядку цивільного судочинства до Головного управління Держгеокадастру у Тернопільській області та двох фізичних осіб про визнання незаконним та скасування наказу, повернення земельних ділянок та скасування державної реєстрації.

Встановлено, що наказом Головного управління Держгеокадастру у 2019 році жителю м. Хмельницький надано дозвіл на розроблення проекту землеустрою та надано у власність земельну ділянку площею 2 га для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель державної власності сільськогосподарського призначення, розташованої за межами населеного пункту на території Струсівської сільської ради Теребовлянського району Тернопільської області.

Як з’ясувалось, хмельничанин уже реалізував один раз своє право на безоплатну передачу у власність земельної ділянки на території Хмельницької області, проте в порушення вимог закону, отримав у власність ще одну земельну ділянку на території Теребовлянського району та продав її місцевому жителю.

Господарським судом Тернопільської області відкрито провадження у справі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ділянка, #земля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: