На Тернопільщині масово отруїлись студенти військового коледжу

Опубліковано:
19 Лютого, 2020

Двадцять сім дітей,  станом на 11:00 годину 19 лютого, одного із коледжів Збаражчини госпіталізували з харчовим отруєнням. Усі вони скаржилися на загальну слабкість та діарею.  Перші симптоми почали проявлятися ще вдень, 18 лютого, а в решти — під вечір.

Як повідомляє поліція, студенти коледжу, впродовж ночі, поступали до лікарні з підозрою на харчове отруєння. Серед госпіталізованих п’ятеро дівчат, а решта — хлопці. Ще троє проходять обстеження. За їхніми слова, не всі не всі вони харчувалися в загальній їдальні, але їх пригощав товариш домашньою їжею.

Наразі, стан дітей не важкий. Для того щоб встановити причини масового отруєння фахівці відбирають взірці їжі у їдальні, перевіряють харчі, які діти привезли з дому, а також обстежують кімнати, де мешкають студенти.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий коледж, #Збараж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #отруєння, #тернопіль, #Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою підготовкою, #тернопільські новини, #харчове отруєння
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: