«Активна зима» - хто у Савич-парку катається на сноутюбах безкоштовно

19.02.2020 08:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

На стометровому схилі, спеціально підготовленому для спуску на надувних санчатах - сноутюбах, сумно не буває. Завжди сміх та вереск від емоцій під час швидкісного катання з гірки. Такий зимовий атракціон вперше масштабно запрацював у тернопільському гірськолижному комплексі Савич-парк цієї малосніжної зими. П'ять широких полос дозволяють безпечно відразу 5 тюбам спускатись вниз. Коментує Віталій Кирилов, директор Савич-парку: "Для того, щоби сніг тримався ми використовуємо спеціальну технологію, як і в усіх тюбінгових парках мережі Дрім-парк. наш сніг цього року штучний. Ми його настріляли сніговими гарматами, як тільки вночі і вдень брався мороз хоча би до 2 градусів мінус. Цей покрив буде лежати до квітня місяця. Найбільше йому шкодять дощі та тумани, а не сонячні промені, як не дивно." 

Щоби познайомити містян з такою розвагою, подарувати дітям позитив та приклад здорового відпочинку мережа сноутюбінгових трас "Дрім-парк" запропонувала акцію "Активна зима". Розповідає Катерина Дюгова, менеджер "Дрім-парку", м. Вінниця: "Наша мета прокатати цієї зими 10 000 дітей в Україні. Для того, щоби бути учасником нашої програми потрібно заповнити відповідну заявку та надіслати її нам. Групи від 10 учасників. Катання  одну годину. Кожному дається окремий сноутюб. За три місяці ми вже покатали біля 4000 дітей у різних парках. У Тернополі у нас є цікава заявка від групи пенсіонерів місцевого соціального центру. Тобто не тільки школярі, а і студенти, пенсіонери можуть скористатись нашою програмою до 10 березня."

Не тільки містяни, а і мешканці Тернопільської області можуть заповнити заявку на сайті Дрім-парку та покататись на ватрушках, бубликах, плюшках, як ще ласкаво називають сноутюби. Нещодавно група вихованців Великобірківського будинку творчості школяра із задоволенням провела час в гостях у зими, адже більше ніде поблизу снігу немає. Не тільки вісімнадцять діток отримали здоровий запас адреналіну, а також і їх керівники, які супроводжували дітей. Перед початком катання усі разом великобірківчани записали відеоподяку організаторам: "Дрім парк - це круто!"

Щоби також бути активними та відчути задоволення від відпочинку на снігу потрібно:

- Зібрати группу від 10 осіб та більше.

- Заповнити електронну заявку за цим посиланням https://forms.gle/T94Hizc2s9Vp7c6Z7

- Отримати підтвердження вашої заявки та сертифікат на катання від менеджера Дрім-парку.

- Ознайомитись з правилами перебування на гірськолижному комплексі "Савич-парк".

- Для керівників групи обов’язково під час візиту мати при собі роздруковані та підписані правила.

- Страхування на кожну дитину надавається безкоштовно.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі