«Кубок Сонця 6»: у Тенополі відбудеться жеребкування міжнародного турніру

Опубліковано:
18 Лютого, 2020

 

У Тернополі, 18 лютого, відбудеться online-жеребкування грандіозного міжнародного турніру з футзалу «Кубок Сонця 6».Жеребкування відбудеться о 18:30 год в приміщенні Асоціації Футболу Тернопільщини, яка знаходиться за адресою вулиця Князя Острозького, 14.

Як розповідає Андрій Підлужний, наступний матч відбудеться на честь вшанування пам’яті полковника служби безпеки України Руслана Муляра. До участі в міжнародному турнірі з футзалу запрошуються як вітчизняні так і закордонні команди. Реєстрація триватиме до 16 лютого. Наразі, залишилися 2 вакантних місця.

Зазначимо, що турнір відбуватиметься під егідою Асоціації Футболу Тернопільщини. За регламентом матч триватиме 15 хв. Також, уже традиційно, в міжнародного турніру «Кубок Сонця буде застосована зелена картка. На відміну від жовтої та червоної, зелена картка має за мету не карати, а заохочувати футболістів у разі, якщо вони роблять гідні вчинки на полі, а саме:визнання порушення, навіть, якщо арбітр не помітив його; прояви людяності і поваги відносно суперника тощо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #андрій підлужний, #Асоціації Футболу Тернопільщини, #Кубок Сонця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #футзал
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: