Тернопіль: міській дитячій лікарні передали нове обладнання

Опубліковано:
18 Лютого, 2020

До Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні, за зібрані кошти на V «Благодійному Віденському балу», закупили два медичних візки для перевезення пацієнтів гематологічного відділу. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає директора лікарні Андрія Артимовича, візки були вкрай необхідними для перевезення важкохворих пацієнтів гематологічного відділу. Адже наразі в закладі на лікуванні знаходиться понад 20 дітей і медичний персонал не може справлятися самотужки.

«Тернопіль щороку вкладає десятки мільйонів гривень в оновлення матеріальної бази, проведення ремонтних робіт, закупівлю обладнання для медичних закладів. Проте, цих коштів не завжди є достатньо. Тому ми вдячні усім небайдужим тернополянам, підприємцям та меценатам, які долучаються до фінансування та передають необхідне обладнання для потреб наших закладів охорони здоров’я», – зазначає Сергій Надал

До слова, у рамках проведення V «Благодійного Віденського балу» вдалося зібрали понад 20 тис. грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #V «Благодійний Віденський бал», #візки, #діти, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожертви, #тернопіль, #Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: