Ольга Сумська везе на весняну зустріч з тернополянками першу власну колекцію одягу - «RIDNA»

18.02.2020 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

1 березня до Тернополя завітає відома українська акторка, Народна артистка України Ольга Сумська зі своєю першою колекцією модного одягу «RIDNA». Вона приїде на запрошення представниць громадської організації «Ділові українські жінки в Тернопільській області». Зустріч «Тернопільська весна з колекцією Ольги Сумської» відбудеться у готельно-ресторанному комплексі «Garden Hall». Початок о 17.00, - повідомляють організатори.

 «Весна на порозі. Запрошуємо зустріти її у товаристві успішних, чуттєвих та натхненних жінок.

1 березня у готельно-розважальному комплексі «Garden Hall» Народна артистка України, популярна  актриса театру і кіно, ведуча Ольга Сумська презентує свою першу колекцію одягу під назвою  «RIDNA». В її основі – довгі сукні з шовку з квітковими принтами, виконаними за мотивами картин Катерини Білокур.

Показ відбудеться за участі тернополянок. Подіумом дефілюватимуть 18 успішних відомих жінок, чиї образи надихають, мотивують, заворожують. Адже в українському одязі жінка розквітає, вона справжня, одразу видно її внутрішню красу.

У рамках показу Ольга Сумська поділиться секретами краси та успіху. Розповість, як зберегти внутрішню гармонію, залишатися чарівною та привабливою, не залежно від обставин, віку та статусу.

Організатори підготували десять спеціальних запрошень для жінок з вадами слуху. Для них на дійстві працюватиме сурдопереклад.

Для інших учасників дійства вартість квитка становить: до 27.02 – 400 грн., - 27.02 до 1.03 – 500 грн.

Кошти від заходу будуть спрямовані на БЛАГОДІЙНІ ПРОЕКТИ ГО «Ділові українські жінки в Тернопільській області».

Для участі у події зарезервуйте місце. Оплата на картку: 4149 6293 9865 1281 - Навроцька Ольга Степанівна.

Контактний номер 0976262912», - повідомляють організатори у Facebook:

«Ольга Сумська на запрошення представниць громадської організації «Ділові українські жінки в Тернопільській області» завітає до Тернополя уже вдруге. Вперше вона приїжджала у травні 2019 року. Тоді акторка і ведуча розповідала про свою творчість і ділилася життєвим досвідом. Це неймовірно цікава і талановита жінка, яка щоразу може дивувати та розповідати про щось нове. І вже цього разу вона приїде, аби представити своє нове творіння – першу колекцію одягу, тому, гадаю, тернопільським леді буде цікаво прийти на зустріч та почути про те, як Ольга Сумська реалізувала себе у новому амплуа – як дизайнерка та дізнатися, як відкрити у собі нові таланти і можливості, розвинути їх та  почуватися щасливою, багатогранною, успішною леді, яка сьогодні є чудовим прикладом для кожної української жінки», - каже одна з організаторів заходу, віце-президент громадської організації «Ділові українські жінки в Тернопільській області» Ольга Навроцька.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі