«День Героїв Небесної Сотні»: на Тернопільщині відбудеться низка меморіальних заходів

Опубліковано:
15 Лютого, 2020

На Тернопільщині, впродовж наступного тижня, відбудуться чимало меморіальних заходів з нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Так, 18 лютого, в конференц-залі державного архіву Тернопільської області урочисто відкриють документальну виставку «… Коли землю гладив дим, а в небо йшли молоді…». Того ж дня, у Збаразькому замку, відбудеться акція «Ангели пам’яті». Після чого родини Героїв Небесної Сотні спільно зі школярами розвішають на замковій алеї паперові ангеликів, у пам’ять про тих, хто загинув на Майдані.

Також, уже традиційно в Тернополі, 20 лютого, на площі Героїв Євромайдану відбудеться зібрання громадськості та урочиста академія. Під супровід церковних дзвонів її учасники пройдуть ходою від церкви Різдва Христового на вулиці Руській до пам’ятника Героям Небесної Сотні та покладуть квіти до підніжжя монументу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Герої Небесної Сотні, #День Героїв Небесної Сотні, #Збаразький замок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: