У Тернополі дали патріотичне прізвище знайденій дівчинці

Опубліковано:
13 Лютого, 2020

Немовляті, яке знайшли 4 лютого у «Вікні життя», уже оформили документи. Так, на засіданні виконавчого комітету міськради вирішили назвати дівчинку Оксаною Бандерою. Про це повідомляє «тернополяни» з попереднім посиланням на «20 хвилин».

Оскільки дитина народилася у День Ангела Оксани, то над ім’ям довго не думали. А от прізвище вирішили дати патріотичне — Бандера. На думку членів комісії такі ініціали дівчині допоможуть надалі. Адже, коли минулого разу дитині присвоїли таке прізвище, то її дуже швидко вдочерили.

Для оформлення документів необхідно було вказати також імена батьків. Як зазначила начальник Управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Христина Білінська, матір’ю дитини зареєстрували як Бандеру Іванну Іванівну, а батька — Бандера Іван Іванович.

Зазначимо, що дівчинку залишили у «Вікні життя» 4 лютого. На той момент їй було не більше ніж доба. Важило немовля 3 кілограми 400 грамів, зріст 52 сантиметри.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вікно життя, #немовля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Оксана Бандра, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: