Тернопіль: зміняться маршрути деяких автобусі та тролейбусів

Опубліковано:
12 Лютого, 2020

У Тернополі змінять деякі автобусні та тролейбусні маршрути. Таке оновлення руху транспорту буде створено на основі досліджень, яку проводитиме німецькою компанією «Дорньєр інтернешнл». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає начальник управління Олег Вітрук, окрім комплексного дослідження, проведено громадські обговорення, електронні консультації.

Так, доповнять  маршруту №35, а саме: від просп. Злуки автобус курсуватиме через вулиці Сахарова, Р. Купчинського, Корольова та В. Стуса, що забезпечить транспортне сполучення лікарні №2 з вул. Київською, В. Великого, Леся Курбаса, Симоненка та «Подолянами». Також, пропонується запровадити новий автобусний маршрут №21 «Вул. Лесі України – ТРЦ «Подоляни»,

Мікрорайон «Новий світ», відтепер буде з’єднувати автобусний маршрут №4 «Вул. Новий світ – вул. Київська – вул. Лесі Українки», який курсуватиме від «шостого магазину» до вул. Збаразької, просп. Злуки, вул. Генерала Тарнавського, вул. Київської, вул. 15 квітня до вул. Лесі Українки. Ще один маршрут, який зазнає істотних змін, є автобусний маршрут №31 «Містечко Шляховиків – вул. Карпенка – міськлікарня №3».

Видозмінять автобусний маршрут №19 «ТРЦ «Подоляни – вул. Винниченка». Він проходитиме вулицями: Винниченка – С. Будного, Лучаківського, Бережанська, І. Мазепи, М. Кривоноса, Винниченка – до Лучаківського, та від вул. Лучаківського – Бережанської, І. Мазепи до В. Великого – Леся Курбаса – ТРЦ «Подоляни».

Також, при формуванні нової транспортної мережі, частину автобусних маршрутів обєднать. Зокрема, автобусний маршрут №12 «Обласна дитяча лікарня – вул. Карпенка» доповнюється маршрутом №7, який незабаром буде ліквідовано. Маршрут №15 «Вул. Золотогірська – просп. Злуки – просп. Степана Бандери»., пропонується приєднати до маршруту №15. Об’єднають автобусні маршрути №29 «Вул. Вербицького- ринок – вул. С. Будного» та №

Змін зазнають і деякі тролейбусні маршрути. Серед них новий тролейбусний маршрут №1, який курсуватиме від вул. О. Довженка до центрального ринку із заїздом на зупинку «Автовокзал»). Також, змін може зазнати маршрут №5

До слова, запропоновані зміни будуть прийняті лише після розгляду та затвердження маршрутної мережі на засіданні виконавчого комітету, та проведення конкурсу на визначення перевізника.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автобуси, #громадський транспорт, #маршрут, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тролейбуси
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: