Коли у громадському транспорті Тернополя вимкнуть надокучливу рекламу?

Опубліковано:
12 Лютого, 2020

В Україні планують внести зміни до статті 40 ЗУ “Про автомобільний транспорт”, заборонивши транслювати в салоні автобуса музику, звук фільмів чи інші звукові сигнали, крім інформації про поїздку. Якщо парламент ухвалить нововведення, то в громадському транспорті Тернополя будуть змушені вимкнути рекламу та музику, яка не подобається пасажирам.

Саме так — музика в автобусі буде лише за згодою пасажирів. Це передбачає законопроект №3006 про акустичне насильство. Його текст вже з’явився на сайті Верховної Ради України.

Музика в автобусі за згодою пасажирів: з’явився текст законопроекту про акустичне насильство. Ним забороняється транслювати в салоні музику чи інші звукові сигнали без згоди всіх пасажирів. Як йдеться в документі, передача звуку може здійснюватися на індивідуальні навушники пасажирів.

Додамо, 10 лютого у ВРУ зареєстрували ще один законопроект щодо відповідальності за вчинення акустичного насильства при наданні послуг з перевезення пасажирів №3049.

Тож чи довго в громадському транспорті гратиме музика вирішать парламентарі. А поки тернополянам доведеться трохи почекати.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реклама, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: