На Тернопільщині невідомого збив поїзд

11.02.2020 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

На Тернопільщині, 10 лютого, на рейках між станціями Цебрів-Озерна знайшли тіло чоловіка. Машиніст електрички, яка проїжджав цим шляхом, помітив невідомого та викликав поліцію зі швидкою.

Як повідомляють в ГУНП, при попередньому огляді тіла виявили травми, які характерного удару поїздом. Припускають, що чоловік йшов в попутному напрямку із залізничним транспортом та не встиг вчасно відійти. В результаті удару він загинув на місці події.

Наразі, уже знайшли потяг, який збив чоловіка. Проте, особу загиблого досі встановлюють. На вигляд йому чоловікові було від 40 до 50 років, середньої тілобудови і зростом приблизно 170 сантиметрів. Волосся коротке, сиве. Був одягнутий в светр бірюзового кольору, сіру кофту з капюшоном, трикотажний светр синього кольору з чорними та червоними смугами, сині джинси та вишневі кросівки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі