Тернопіль: відкрили оновлений фізкультурно-оздоровчий комплекс

Опубліковано:
10 Лютого, 2020

У Тернополі, 8 лютого, в рамках відкриття оновленого фізкультурно-оздоровчого комплексу, який знаходить за адресою вул. Братів Бойчуків, 4а, відбувся баскетбольний матч між командами БК «Тернопіль-ТНЕУ» та БК «Житомир». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Загалом, на капітальний ремонт спортивної арени, який тривав більш як шість місяців, витратили майже 11 мільйонів гривень. З цих коштів 5 млн грн були надані з державного бюджету та ще 6 млнгрн. – з міського бюджету.

«По суті, це був не ремонт, а будівництво нового комплексу. Тепер тут встановлені нові сучасні енергозберігаючі стіни на сандвіч-панелях, трибуни розраховані на 500 місць. Є додаткові приміщення: роздягальні, душові, також облаштоване табло, нова система звуку та пожежна сигналізація. Спортивний комплекс відповідає державним будівельним нормам, зокрема, в частині доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп. Тож відтепер тут можна проводити змагання загальноукраїнського чи міжнародного рівнів», – зазначає Сергій Надал.

Зазначимо, що спортивний комплекс є об’єктом комунальної власності та перебуває на балансі КЗ «КДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #баскетбол, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спортивна арена, #тернопіль, #тернопільські новини, #фізкультурно-оздоровчий комплекс
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: