«Молодіжна столиця України»: у Тернополі встановили нові інформаційні таблички

Опубліковано:
10 Лютого, 2020

На усіх в’їздах до Тернополя встановили нові інформаційні таблички — «Молодіжна столиця України». Про це повідомляє у соціальних мережах Христина Білінська.

Зазначимо, що Тернопіль переміг у національному конкурсі «Молодіжна столиця України – 2020». За цей статус змагалися 48 українських міст. Проте, до фіналу дійшли лише 10, а саме: Вінниця, Івано-Франківськ, Кременчук, Миколаїв, Одеса, Тернопіль, Умань, Харків, Хмельницький, Чернівці.

Офіційна передача таблички «Молодіжна столиця України-2020» відбулася під час Всеукраїнського молодіжного форуму «Молодь Offline». Тоді ж від тогорічного переможця Кам’янць-Подільського, а також від представників Міністерства культури, молоді та спорту України, Тернополеві офіційно надали новий статус.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інформаційна табличка, #Молодіжна столиця України, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: