У рамках проєкту «Життя в стилі ЕКО» у Тернополі відбулася зустріч з головним біохакером України Святославом Ханенко

Опубліковано:
10 Лютого, 2020

7 лютого 2020 р. у Тернополі відбулася зустріч з головним біохакером України, сімейним лікарем Святославом Ханенко. Зустріч для підприємців, представників медичної галузі та громадян, які прагнуть жити довго, здорово та продуктивно, організували представники проекту «Життя в стилі ЕКО» та ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області».

null

У 2020 році одним із пріоритетів в рамках проєкту «Життя в стилі ЕКО» було обрано розвиток програми «Якісне життя та активне довголіття». Саме тому засновники Тарас та Ірина Демкури ініціювали серію зустрічей з лікарем Святославом Ханенко, головним з біохакінгу в Україні.

null

«Ми започаткували новий рівень співпраці в рамках проєкту «Життя в стилі ЕСО», яким передбачається зміна мислення, підходу до свого життя та здоровя, які лежать в основі філософії біохакингу. Нами зі Святославом Ханенко була досягнута домовленість проведення біохакинг-форумів у 2020 р. у всіх найбільших містах України, щоб активніше популяризувати нову філософію – розповів Тарас Демкура, засновник проєкту «Життя в стилі ЕСО».

null

Як зауважив головний біохакер України Святослав Ханенко, поняття «біохакінг» загалом є досить широким. Це новий підхід до способу життя, що дозволяє «зламати» або ж отримати більший контроль над людською біологією. В основі біохакінгу лежить управління власною біологією з використанням комбінації медичних, харчових та електронних методів. Все це – щоб стати більш продуктивним, щасливим, розумним та енергійним.

«Здоров’я є головним інструментом нашого життя. Як ми будуємо стосунки з нашими партнерами, колегами, рідними, так само треба вчитися налагоджувати відносини зі своїм організмом – говорить Ірина Демкура, президентка  ГО «Ділові Українські Жінки у Тернопольській області».

null

Концепція біохакінгу співзвучна з концепцією проєкту «Життя в стилі ЕКО» – це комплекс добробуту тіла, розуму, духу, соціальних зв’язків і навколишнього середовища. Україна стане здоровою країною, коли всі почнуть реалізовувати цей концепт і позбавлятися від шкідливих стереотипів про своє здоров’я, у результаті чого люди стануть більш відповідальними відносно до себе і більш успішними.

null

У рамках реалізації проєкту «Життя в стилі ЕКО» у 2020 р. відбудуться зустрічі зі Святославом Ханенко у найбільших містах України. Слідкуйте за анонсами на сторінці Facebook.

null

Довідка:

Святослав Ханенко закінчив НМУ ім. Богомольця, вивчав медицину в Австрії, став першим сімейним лікарем європейського зразка в Україні, отримав МВА в Barselona Business School, заснував перший в Україні фестиваль біохакінга Biohacking Fest Ukraine. Святослав виступав спікером міжнародних біохакінг івентів, написав численні публікації про біохакінг тастав автором першої статті у Вікіпедії «Біохакінг» та автором першого запропонованого в рамках міжнародних біохакінг івентів (Biohacker’s Summit Tallinn 2018, Biohacking Riga 2019) визначення біохакунгу.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Життя в стилі ЕКО», #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Ханенко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: