У Тернополі встановили особливі «молодіжні» дорожні знаки

Опубліковано:
9 Лютого, 2020

На усіх заїздах у місто Тернопіль встановили дорожні знаки «Молодіжна столиця України – Тернопіль».

Нещодавно саме Тернопіль переміг у фіналі Національного конкурсу «Молодіжна столиця України», який проводиться щороку, відзначаючи найкраще місто країни для проживання і розвитку молоді.

“Емоції переповнюють, тепер на всіх заїздах в місто Тернопіль стоятимуть інформаційні таблички «Молодіжна столиця України Тернопіль». – ділиться враженнями у соціальній мережі Христина Білінська, начальниця управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради.

Влада і громада активно намагаються використати цей статус для розвитку молоді Тернополя, саме тому 2020-й у місті оголошено «Роком молоді».79530385_2526173817510141_507573780432814080_n

“2020-й рік у Тернополі офіційно проголошений «Роком молоді». А це означає, що попереду нас чекає ще багато цікавих заходів. Я дуже ціную креативні молодіжні ініціативи. Саме завдяки співпраці із молоддю нам вдалося завоювати статус «Молодіжної столиці України»” – коментує міський голова Тернополя Сергій Надал.

Національний конкурс «Молодіжна столиця України» проводиться уже втретє, попередні роки цей статус здобували Львів та Кам’янець-Подільський.

“Так склалось, що Тернопіль протягом трьох років потрапляв у фінал конкурсу, і презентували його практично одна команда, до складу якої я також входив. Проте, перемога – це лише частина шляху, тому ми одразу ж взялись за планування роботи на рік. Серед іншого, я запропонував встановити справжні дорожні знаки на усіх в’їздах у Тернопіль з написом «Молодіжна столиця України». Це чудова промоція, як серед мешканців нашого міста, так і наших гостей” – зазначає автор ідеї та керівник громадської організації “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” Максим Черкашин.

 Загалом в Тернополі планують провести понад 250 заходів – культурних заходів для молоді, спортивних, проектів, які стосуються здобуття навиків і компетенцій. Будуть 50 великих – основних заходів, де молодь зможе реалізуватися. Це великі всеукраїнські заходи. І місцеві заходи, які спрямовані на роботу із молоддю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #знак, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #черкашин
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: