Жителів Тернопільщини з інвалідністю запрошують на безкоштовне навчання професіям у IT сфері

Опубліковано:
9 Лютого, 2020

Жителів Тернопільщини з інвалідністю запрошують на безкоштовне навчання професіям у IT сфері. Набір на участь у навчанні уже стартував, проводить його Міністерство соціальної політики разом з Громадською організацією “Прометеус” та Асоціацією “Інформаційні технології України”. Навчання проходитиме у рамках соціального проекту “Ти можеш усе! Можливості безмежні! ”

«Мета проєкту – дати безкоштовну можливість навчання затребуваним професіям у сфері IT  людям з інвалідністю, успішного пройти тестування, отримати сертифікат, взяти участь у конкурсах на вакантні посади у провідних IT-компаніях України. Також наша мета – дати змогу цим людям забезпечувати себе та родину. Для цього наші партнери створили курси, де провідні ментори з IT-компаній та викладачі провідних українських вишів будуть навчати їх затребуваних IT професій. Це дасть можливість зменшити різницю в оплаті праці для людей з інвалідністю та без, і значно покращить їх соціальний статус”, – каже Міністр соціальної політики Юлія Соколовська.

Проект діятиме 6 місяців у кілька етапів: з 5 лютого 2020 року відбуватиметься реєстрація охочих взяти участь у проекті. Бажаючі можуть вже реєструватись на https://education.msp.gov.ua/. Під час реєстрації учасники мають обрати обов’язкові два курси та кілька (від одного до трьох) додаткових, за власним бажанням. Навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року. Навчальний процес відбуватиметься протягом 14 тижнів, ще тиждень на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі – конкурси на вакантні посади. Додаткову інформацію щодо навчання, курсів, термінів, умов – можна відправляти на електронну адресу edu@msp.gov.ua. Що стосується технічних питань, потрібно надсилати повідомлення на адресу support@prometheus.org.ua.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інвалід, #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: