На лопатах, санчатах та сноутюбах – 50 студентів змагались у Савич-парку

Опубліковано:
9 Лютого, 2020

Засніжена гірка Савич-парку продовжує дарувати радість та екстрим тернополянам. Тернопільські студенти майбутні педагоги змагались у спусках на сноутюбах, санчатах та… лопатах!

Коментує директор Савич-парку Віталій Кирилов: “Зареєструвались на наші “Веселі естафети” більше ніж 50 студентів ТНПУ. Катались на санчатах, сноутюбах і лопатах. Катання на лопатах для нас це також було вперше. Одну лопату навіть зламали. Ідею ми запозичили з англомовного Інтернету. Усіх учасників поділили на 3 команди. В кожній команді були як хлопці, так і дівчата.”

Першими стартували відчайдухи на лопатах. Потім змагались двійки на великих санчатах. За нами одиночки на сноутюбах. Змагання продовжувались по колу, команди обмінювались знаряддями змагань. Команда переможець отримала одну годину безкоштовного катання на тюбах наступного тижня в будні дні. Були і змагання особистої першості на вибування в катаннях на сноутюбах на швидкість.

Змагання відбулись за підтримки соціальної програми “Активна зима” від Dream Park. Організатори повідомили, що при підготовці тюбової траси використовують нову систему снігонапилення та проектування спуску.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Михайло Урбанський

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #санчата, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: