Педагоги із Шумщини увійшли до п’ятірки фіналістів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року»

Опубліковано:
7 Лютого, 2020

Педагоги із Шумщини увійшли до п’ятірки фіналістів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» – це викладачі Шумського ліцею Приймич Лариса, вчитель історії (номінація «Історія»), та Марчук-Подкуйко Іванна, вчитель зарубіжної літератури (номінація «Зарубіжна література»).

Відбірковий етап ІІ туру конкурсу у номінаціях «Історія» та «Зарубіжна література» відбувався наприкінці грудня 2019 року у Тернополі. Тоді за звання кращого змагалися 358 учителів Тернопільщини, з них до фіналу потрапили 25 педагогів.

2-3 лютого 2020 року пройшов фінал ІІ туру (обласного) Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020». У кожній номінації учасники проходили конкурсні випробування.

Всеукраїнський конкурс «Учитель року» відбувається щороку. Вчителі демонструють знання, творчу майстерність та надбання, які досягнули за час своєї роботи.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вчитель, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: