Сказати «Люблю» по-особливому запрошує телеканал «Тернопіль 1»

Опубліковано:
7 Лютого, 2020

Сказати найважливіші слова близькій людині з телеекрану – таку можливість дарує телеканал «Тернопіль 1». Цьогоріч до дня св.Валентина освідчитись у коханні, зробити пропозицію руки та серця чи просто подякувати за турботу, підтримку та любов можна безпосередньо у студії «Тернопіль 1».

Для цього потрібно з 11 до 14 лютого включно прийти за адресою: м.Тернопіль, вул. Кульчицької, 2-А (4-й поверх). Дружно налаштована та професійна команда «Тернопіль 1» допоможе зробити момент освідчення та зізнання емоційним і наповненим щастям. Взяти участь в акції можуть не лише закохані, а кожен, хто бажає поділитися своїми почуттями до близької людини.

«У вирі буденних подій ми часто стаємо надто заклопотаними й відкладаємо «на потім» слова любові та подяки. Але саме вони є найціннішим даром. Коштовні подарунки колись стануть тліном, а спогад про щирий та романтичний вчинок – залишиться назавжди у пам’яті та щоразу огортатиме теплом. Серед цінностей нашого телеканалу – максимальна близькість до тернополян. Ми не просто медіа, а спільнота, яка об’єднує. У лютому маємо можливість об’єднувати серця, тож запрошуємо до нас», – зазначають на «Тернопіль 1».

Нагадаємо, що це вже не перший романтичний проєкт телеканалу. Глядачі та шанувальники «Тернопіль 1» вже мали нагоду вибирати пару холостяку, вболіваючи за дівчат у реаліті «Хочу заміж», а також вітати щасливі пари, які були учасниками програми «Весілля за один день».

Ролик про акцію: 

Хочу заміж: 

Весілля за один день

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #весілля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проект, #тернопіль, #Тернопіль1, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: